ТА Атлантик Турс | Хотели и авионски билети - online резервации

Нова Година 2016/2017 во продажба...

За нас Општи услови за патување
Јазик / Language: Македонски / English
FACEBOOK
АКТУЕЛНО
Крстарење по Западен Медитеран

Крстарење по Западен Медитеран

(29.09.2024 - 07.10.2024)

Велигден 2024

Велигден 2024

Аранжмани во комплетна организација на ТА Атлантик Турс...

24. Мај - 2024

24. Мај - 2024

Аранжмани во комплетна организација на ТА Атлантик Турс...

Велигден во Кападокија

Велигден во Кападокија

Директен лет од Софија, 4 all inclusive + 3 HB (02.05.2024-10.05.2024)

ВЕЛИГДЕН ВО САРАЕВО

ВЕЛИГДЕН ВО САРАЕВО

Три ноќевања со појадок (02.05.2024 – 06.05.2024)

ВЕЛИГДЕН ВО КАВАЛА

ВЕЛИГДЕН ВО КАВАЛА

Три ноќевања со појадок (03.05.2024-06.05.2024)

СИЦИЛИЈА-БИСЕРОТ НА ИТАЛИЈАНСКИОТ ЈУГ

СИЦИЛИЈА-БИСЕРОТ НА ИТАЛИЈАНСКИОТ ЈУГ

6 ноќевања со појадок (17.05.2024-25.05.2024)

АНТАЛИЈА И МИСТИЧНАТА КАПАДОКИЈА

АНТАЛИЈА И МИСТИЧНАТА КАПАДОКИЈА

Директен чартер лет од Софија, 4 all inclusive + 3 HB (27.05.2024 - 04.06.2024)...

БЕЛИТЕ НОЌИ НА БАЛТИКОТ

БЕЛИТЕ НОЌИ НА БАЛТИКОТ

Директен лет од Скопје (08.07.2024-12.07.2024)

Белите ноќи на Балтикот - Втор термин

Белите ноќи на Балтикот - Втор термин

Директен лет од Скопје (15.07.2024-19.07.2024)

Белите ноќи на Балтикот - Трет термин

Белите ноќи на Балтикот - Трет термин

Директен лет од Скопје (22.07.2024-26.07.2024)

ЛЕТО 2024 - СОПСТВЕН ЗАКУП

ЛЕТО 2024 - СОПСТВЕН ЗАКУП

Сопствен закуп - Грција

Грција - Хотели - Лето 2024

Грција - Хотели - Лето 2024

Early booking до 40% до 31.12.2023

Турција - Чартер програма - Лето 2024

Турција - Чартер програма - Лето 2024

Аланија, Сиде, Белек, Кемер...

Лето 2024 - Грција - Комплетна понуда на 10 ноќевања

Лето 2024 - Грција - Комплетна понуда на 10 ноќевања

Халкидики, Олимписка Ривиера, Стримоникос, Јонски Брег, Лефкада, Тасос......

Велигден
UniBanka