ТА Атлантик Турс | Хотели и авионски билети - online резервации

Нова Година 2016/2017 во продажба...

За нас Општи услови за патување
Јазик / Language: Македонски / English
FACEBOOK
Агенција
ЗА НАС
Сподели со пријателите:
Испринтај: print

Туристичката агенција „Атлантик турс“ верува дека деновите поминати на патување се најубавите денови од годината и токму затоа е особено значајно на секој клиент да му пристапиме со особено внимание и да се обидеме да ги претвориме плановите и соништата во реалност. За да бидеме што подобри и поуспешни, никогаш не забораваме дека денес луѓето се помалку веруваат на слатките зборови…..многу повеќе на добрите дела и на вистината. 

Со особено задоволство Ве информираме дека од 16.ноември 2013 година Туристичката агенција „Атлантик Турс“ Кавадарци отвори своја подружница во Скопје, на ул. Стале Попов бр.9 (веднаш наспроти Железничката Станица). 

Ние оставаме за нас да зборуваат нашите туристи. Проверете зошто тие токму нам ни веруваат!

Поседуваме лиценца А за вршење на туристичка дејност со рег.бр. 13-6068/3 издадена од Министерството за Економија на Република Македонија


ДТТУ „АТЛАНТИК ТУРС“ ДООЕЛ увоз извоз
ул. „Илинденска“ бб Кавадарци
Жиро сметка: 24026 0000 961 577
Депонент Универзална Инвестициона Банка АД Скопје
 
девизна сметка: IBAN:  MK07   240260000961577
Universal Investment Bank AD Skopje

SWIFT: UIBMMK22тел/факс: ++ 389 (0) 43 420 885
тел/факс:++ 389 (0) 43 412 885
тел/факс: ++ 389 (0) 43 413 885
 
e-mail: info@atlantikturs.com
         atlantik_kav@yahoo.com

 

Атлантик Турс Скопје 

ул.„Стале Попов“ бр.9   Скопје

тел./факс: ++389 (0)2 3109 825

              тел: ++389 (0)2 3109 826

e-mail: info-sk@atlantikturs.com

 

 


 

 
 
Резервирај
На вашата емаил адреса се испратени информации со понатамошни инструкции.

Доколку сакате да извршите резервација на овој аранжман пополнете ја следнава форма за да извршите online плаќање.
ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ УПЛАТА ВЕ МОЛИМЕ ЈАВЕТЕ СЕ ВО АГЕНЦИЈАТА НА ТЕЛ 043/ 420 885 ; 412 885; 413 885 ; 071 661 589 И ПРОВЕРЕТЕ ДАЛИ ИМА СЛОБОДНИ МЕСТА

Внесете ја сумата што сакате да ја уплатите во денари (само броеви)