ТА Атлантик Турс | Хотели и авионски билети - online резервации

Нова Година 2016/2017 во продажба...

Лето 2017 - Сопствен закуп (каталог) За нас Општи услови за патување
Јазик / Language: Македонски / English
FACEBOOK
КОРИСНИ ИНФОРМАЦИИ
Турција - Чартер програма - Лето 2017

Турција - Чартер програма - Лето 2017

Попусти до 31.03.2017 !

ЛЕТО 2017  | LETO 2017

ЛЕТО 2017 | LETO 2017

Комплетна понуда со сите дестинации

ЛЕТО 2017: ОРГАНИЗИРАН ПРЕВОЗ ПО ДАТУМИ И ДЕСТИНАЦИИ

ЛЕТО 2017: ОРГАНИЗИРАН ПРЕВОЗ ПО ДАТУМИ И ДЕСТИНАЦИИ

Поаѓање од: Скопје, Велес, Кавадарци, Битола и Прилеп

ЛЕТО 2017: Комплетна понуда - Олимпска Ривиера

ЛЕТО 2017: Комплетна понуда - Олимпска Ривиера

Лептокарија и Неи Пори - 7% попуст за целосна уплата до 31.03.2017

Лето 2017: Комплетна понуда - Полихроно

Лето 2017: Комплетна понуда - Полихроно

- 7% попуст за целосна уплата до 31.03.2017

ЛЕТО 2017: Комплетна понуда - Тасос

ЛЕТО 2017: Комплетна понуда - Тасос

- 7% попуст за сите аранжмани на Тасос - Потос, Лименариа...

ЛЕТО 2017: ТОП ДЕСТИНАЦИИ ВО ПРОДАЖБА !

ЛЕТО 2017: ТОП ДЕСТИНАЦИИ ВО ПРОДАЖБА !

Неи Пори, Сарти, Аспровалта, Врасна -7% попуст за предвремена уплата

Велигден 2017 во продажба !

Велигден 2017 во продажба !

Лето 2017 - Сопствен закуп (каталог)

Лето 2017 - Сопствен закуп (каталог)

Овде можете да го превземете каталогот во електронска форма.

Постапка за издавање меѓународна возачка дозвола

Постапка за издавање меѓународна возачка дозвола

Кои документи се потребни за добивање на меѓународна возача дозвола?

Законски ограничувања при патување во Грција

Законски ограничувања при патување во Грција

Царински ограничувања, закони, забрана за пушење, регистрација и престој ....

Која стока не се пријавува и не подлежи на плаќање увозни давачки?

Која стока не се пријавува и не подлежи на плаќање увозни давачки?

Колку алкохолни пијалаци и тутун смеете да пренесете преку граница.....

Што е здравствено патничко осигурување?

Што е здравствено патничко осигурување?

Дали и во кои држави е задолжително?

Издавање одобренија за патување во странство на малолетни лица

Издавање одобренија за патување во странство на малолетни лица

Одобрението важи за лица до 14 годишна возраст ...

Во кои земји можете да патувате без виза?

Во кои земји можете да патувате без виза?

Oсновни правила за безвизно патување во Европската Унија .....

 WIZZ AIR - табела со сите линии од Скопје (SKP)

WIZZ AIR - табела со сите линии од Скопје (SKP)

Табела со сите дестинации и денови на полетување на WIZZ AIR од Скопје (SKP)

Законски ограничувања при патување во Црна Гора

Законски ограничувања при патување во Црна Гора

Царински ограничувања, закони, регистрација и престој ....

Законски ограничувања при патување во Турција

Законски ограничувања при патување во Турција

Царински ограничувања, закони, закон за пушење....

ХОТЕЛИ - ONLINE BOOKING

ХОТЕЛИ - ONLINE BOOKING

НОВОСТ со ТА Атлантик Турс. Прочитајте повеќе...

Општи услови за патување при резервација на хотели преку ТА Атлантик Турс

Општи услови за патување при резервација на хотели преку ТА Атлантик Турс

Препорачливо е да ги прочитате оштите услови доколку сакате да резервирате хотел преку нашиот систем (online или директно во нашите агенции)

АВИОНСКИ БИЛЕТИ - ONLINE BOOKING

АВИОНСКИ БИЛЕТИ - ONLINE BOOKING

НОВОСТ со ТА Атлантик Турс. Прочитајте повеќе...

Мапа на сајтот

Мапа на сајтот

Сите понуди кои можете да ги најдете на веб сајтот на ТА Атлантик Турс.

Hotel Kamelya Collection Selin 5*

Hotel Kamelya Collection Selin 5*

Анталија - Сиде | Турција

Magic Life Jacaranda 5*

Magic Life Jacaranda 5*

Анталија - Сиде | Турција

29 меѓународен саем и конгрес за козметика, нега на коса, естетика и здравје - Белград

29 меѓународен саем и конгрес за козметика, нега на коса, естетика и здравје - Белград

08.04.2017 - 09.04.2017

Лето 2017: термин - 22.05 - Слободни капацитети - Прв крак - Касандра

Лето 2017: термин - 22.05 - Слободни капацитети - Прв крак - Касандра

Термин: 22.05.2017 - 01.06.2017 Цени со попуст !

Лето 2017: термин - 20.05 - Слободни капацитети - Втор крак - Ситонија

Лето 2017: термин - 20.05 - Слободни капацитети - Втор крак - Ситонија

Термин: 20.05.2017 - 30.05.2017 Цени со попуст !

Лето 2017: термин - 02.06 - Слободни капацитети - Трет крак - Атос

Лето 2017: термин - 02.06 - Слободни капацитети - Трет крак - Атос

Термин: 02.06.2017 - 12.06.2017 Цени со попуст !

Лето 2017: термин - 01.06 - Слободни капацитети - Прв крак - Касандра

Лето 2017: термин - 01.06 - Слободни капацитети - Прв крак - Касандра

Термин: 01.06.2017 - 11.06.2017 Цени со попуст !

Лето 2017: термин - 30.05 - Слободни капацитети - Втор крак - Ситонија

Лето 2017: термин - 30.05 - Слободни капацитети - Втор крак - Ситонија

Термин: 30.05.2017 - 09.06.2017 Цени со попуст !

Лето 2017: термин - 12.06 - Слободни капацитети - Трет крак - Атос

Лето 2017: термин - 12.06 - Слободни капацитети - Трет крак - Атос

Термин: 12.06.2017 - 22.06.2017 Цени со попуст !

Први Мај со ТА Атлантик Турс !

Први Мај со ТА Атлантик Турс !

Кавала ... Будва... Банско... Неа Флогита... Неа Плагиа

Лето 2017 - Термини на попуст

Лето 2017 - Термини на попуст

Попустот важи за целосна уплата до 31.03.2017 !