ТА Атлантик Турс | Хотели и авионски билети - online резервации

Нова Година 2016/2017 во продажба...

За нас Општи услови за патување
Јазик / Language: Македонски / English
FACEBOOK
ТА Атлантик Турс
Бугарските вињетки отсега ќе можете да ги купите и преку интернет !
Сподели со пријателите:
Испринтај: print

 

Од први јануари 2019 година, досегашните пластифицирани вињетки кои беа наменети за лепење на стакло и се купуваа на граница, се заменети со електронски.

 

Новите налепници се купуваат на сајтот www.bgtoll.bg. Можете да изберете помеѓу викенд, неделна, тримесечна и годишна вињетка.

 

Системот овозможува да купите вињетка и да ја активирате со датум најмногу до 30 дена од моментот на купувањето, а истото можете да го направите со кредитна или дебитна картичка, а овозможува и трансфер на средства од банка.

 

По добивањето на идентификациски број на трансакција за купена вињетка, клиентот може да преземе потврда или да внесе маил адреса, на која ќе му биде испратена. Вињетатка нема потреба да се испечати, ниту да се носи во автомобилот или да се покажува на контролните органи.

 

Новина е што се воведува викенд вињетка која чини 10 лева и ќе важи од петок на пладне до недела на полноќ. Неделната карта ќе чини 15 лева, месечната 30 лева, тримесечната 54 лева а годишната 97 лева.

 

Доколку немате купено преку интернет, сепак, вињетка може да се купи на граница со кредитна картица. Има три автомати, каде при уплата добивате фискална сметка и ливче со податоци за возилото и времетраење на вињетката.

 

Резервирај
На вашата емаил адреса се испратени информации со понатамошни инструкции.

Доколку сакате да извршите резервација на овој аранжман пополнете ја следнава форма за да извршите online плаќање.
ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ УПЛАТА ВЕ МОЛИМЕ ЈАВЕТЕ СЕ ВО АГЕНЦИЈАТА НА ТЕЛ 043/ 420 885 ; 412 885; 413 885 ; 071 661 589 И ПРОВЕРЕТЕ ДАЛИ ИМА СЛОБОДНИ МЕСТА

Внесете ја сумата што сакате да ја уплатите во денари (само броеви)