ТА Атлантик Турс | Хотели и авионски билети - online резервации

Нова Година 2016/2017 во продажба...

Лето 2018 - Сопствен закуп (каталог) За нас Општи услови за патување
Јазик / Language: Македонски / English
FACEBOOK
Корисни информации
KAtegorija
WIZZ AIR - табела со сите линии од Скопје (SKP)
Сподели со пријателите:
Испринтај: print

 

Tабела со сите дестинации и денови на полетување на WIZZ AIR од Скопје (SKP):

 

Tабела со сите дестинации и денови на полетување на WIZZ AIR од Скопје (SKP)

 

 

- Наведените денови се однесуваат на денови на поаѓање КОН и ОД наведената дестинација.

- Сите информации се превземени од официјалната веб страна на WIZZ AIR.

- ТА Атлантик Турс не сноси никаква одговорност при евентуална промена на деновите на поаѓање од страна на организаторот.

Резервирај
На вашата емаил адреса се испратени информации со понатамошни инструкции.

Доколку сакате да извршите резервација на овој аранжман пополнете ја следнава форма за да извршите online плаќање.
ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ УПЛАТА ВЕ МОЛИМЕ ЈАВЕТЕ СЕ ВО АГЕНЦИЈАТА НА ТЕЛ 043/ 420 885 ; 412 885; 413 885 ; 071 661 589 И ПРОВЕРЕТЕ ДАЛИ ИМА СЛОБОДНИ МЕСТА

Внесете ја сумата што сакате да ја уплатите во денари (само броеви)