ТА Атлантик Турс | Хотели и авионски билети - online резервации

Нова Година 2016/2017 во продажба...

За нас Општи услови за патување
Јазик / Language: Македонски / English
FACEBOOK
ТА Атлантик Турс
Како да бидете во тек со сите наши објави на социјалната мрежа Facebook
Сподели со пријателите:
Испринтај: print

 

Доколку Вашиот "facebook" профил е на македонски јазик, отворете ја официјалната фејсбук страница на Атлантик Турс и следете ги следните чекори:

 

1. Кликнете "ми се допаѓа"

2. Во паѓачкото мени кое се појавува под опцијата "следиш" изберете ги опциите како на сликата:

 3. Потоа кликнете на моливчето кое се наоѓа десно од "ИЗВЕСТУВАЊА" и изберете ја првата од трите опции (стандардни).

 

Доколку Вашиот "facebook" профил е на англиски јазик, отворете ја официјалната фејсбук страница на Атлантик Турс и следете ги следните чекори:

 

1. Кликнете "like"

2. Во паѓачкото мени кое се појавува под опцијата "Following" изберете ги опциите како на сликата:

 

 

3. Потоа кликнете на моливчето кое се наоѓа десно од "NOTIFICATIONS" и изберете ја првата од трите опции (Standard).


Резервирај
На вашата емаил адреса се испратени информации со понатамошни инструкции.

Доколку сакате да извршите резервација на овој аранжман пополнете ја следнава форма за да извршите online плаќање.
ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ УПЛАТА ВЕ МОЛИМЕ ЈАВЕТЕ СЕ ВО АГЕНЦИЈАТА НА ТЕЛ 043/ 420 885 ; 412 885; 413 885 ; 071 661 589 И ПРОВЕРЕТЕ ДАЛИ ИМА СЛОБОДНИ МЕСТА

Внесете ја сумата што сакате да ја уплатите во денари (само броеви)