ТА Атлантик Турс | Хотели и авионски билети - online резервации

Нова Година 2016/2017 во продажба...

За нас Општи услови за патување
Јазик / Language: Македонски / English
FACEBOOK
Ставрос
Aparthotel Maria | Stavros - Leto 2024 - 10 nokjevanja

Aparthotel Maria | Stavros - Leto 2024 - 10 nokjevanja

Вилата се наоѓа на 60 метри од плажа

Vila Eva | Stavros - Leto 2024 - 10 nokjevanja

Vila Eva | Stavros - Leto 2024 - 10 nokjevanja

Вилата е оддалечена околу 150 метри од градската плажа и околу 300 метри од центарот на градот

Vila Filipos | Stavros - Leto 2024 - 10 nokjevanja

Vila Filipos | Stavros - Leto 2024 - 10 nokjevanja

Вилата се наоѓа на самиот влез во Ставрос на околу 600 метри од плажата и на околу 500 метри од центарот на градот

Vila Hariklia | Stavros - Leto 2024 - 10 nokjevanja

Vila Hariklia | Stavros - Leto 2024 - 10 nokjevanja

Вилата се наоѓа во непосредна близина на новата црква. Од плажата е оддалечена околу 150 метри

Vila Jorgos i Janis | Stavros - Leto 2024 - 10 nokjevanja

Vila Jorgos i Janis | Stavros - Leto 2024 - 10 nokjevanja

Вилата се наоѓа на 550 метри од плажа и околу 400 метри од центарот на градот

Vila Kiknos | Stavros - Leto 2024 - 10 nokjevanja

Vila Kiknos | Stavros - Leto 2024 - 10 nokjevanja

Вила Кикнос се наоѓа на околу 100 метри од градската плажа и на околу 400 метри од центарот на градот

Vila Korali | Stavros - Leto 2024 - 10 nokjevanja

Vila Korali | Stavros - Leto 2024 - 10 nokjevanja

Вилата е оддалечена само 30 метри од плажата и исто толку од центарот на Ставрос

Vila Nick Rooms | Stavros - Leto 2024 - 10 nokjevanja

Vila Nick Rooms | Stavros - Leto 2024 - 10 nokjevanja

Се наоѓа на 50 метри од плажа и 250 метри од центарот на градот

Vila Plaza Royal | Stavros - Leto 2024 - 10 nokjevanja

Vila Plaza Royal | Stavros - Leto 2024 - 10 nokjevanja

Вилата се наоѓа на околу 200 метри од плажа и на околу 150 метри од центарот на градот

Vila Sorokos | Stavros - Leto 2024 - 10 nokjevanja

Vila Sorokos | Stavros - Leto 2024 - 10 nokjevanja

Вилата се наоѓа на околу 150 метри од градската плажа и на околу 400 метри од центарот на градот

Vila Tasos I | Stavros - Leto 2024 - 10 nokjevanja

Vila Tasos I | Stavros - Leto 2024 - 10 nokjevanja

Вилата е лоцирана во мирен дел од градот, на 60 метри од песочната плажа и на помалку од 300 метри од центарот на Ставрос

Vila Tasos II New | Stavros - Leto 2024 - 10 nokjevanja

Vila Tasos II New | Stavros - Leto 2024 - 10 nokjevanja

Вилата се наоѓа во новиот дел на Ставрос, на околу 500 метри од центарот на градот и 400 метри од плажата

Vila Thea | Stavros - Leto 2024 - 10 nokjevanja

Vila Thea | Stavros - Leto 2024 - 10 nokjevanja

Вилата се наоѓа во мирен дел од градот, на околу 150 метри од плажа и на околу 1200 метри од центарот

Vila Vasilis | Stavros - Leto 2024 - 10 nokjevanja

Vila Vasilis | Stavros - Leto 2024 - 10 nokjevanja

Вилата се наоѓа на околу 80 метри од плажата и околу 250 метри од центарот на градот

Vila Venus Palace | Stavros - Leto 2024 - 10 nokjevanja

Vila Venus Palace | Stavros - Leto 2024 - 10 nokjevanja

Вилата се наоѓа во новиот дел на Ставрос, на околу 320 метри од плажата и околу 470 метри од центарот на градот