ТА Атлантик Турс | Хотели и авионски билети - online резервации

Нова Година 2016/2017 во продажба...

За нас Општи услови за патување
Јазик / Language: Македонски / English
FACEBOOK
Сарти
Hotel Palmera 2 | Sarti - Leto 2024 - 10 nokjevanja

Hotel Palmera 2 | Sarti - Leto 2024 - 10 nokjevanja

Хотелот се наоѓа во новиот дел на Сарти, над автопатот

Vila 4 Season | Sarti - Leto 2024 - 10 nokjevanja

Vila 4 Season | Sarti - Leto 2024 - 10 nokjevanja

Вилата се наоѓа во стариот дел на Сарти, на околу 150м од плажа

Vila 4 Season - New | Sarti - Leto 2024 - 10 nokjevanja

Vila 4 Season - New | Sarti - Leto 2024 - 10 nokjevanja

Вилата се наоѓа во стариот дел на Сарти, блиску до центарот на градот, а од плажата е оддалечена околу 150м.

Vila Kiriakis | Sarti - Leto 2024 - 10 nokjevanja

Vila Kiriakis | Sarti - Leto 2024 - 10 nokjevanja

Вилата се наоѓа на околу 80 метри од плажата

Vila Chrissula | Sarti - Leto 2024 - 10 nokjevanja

Vila Chrissula | Sarti - Leto 2024 - 10 nokjevanja

Вилата е оддалечена на околу 30 метри од плажа и околу 100 метри од централниот плоштад во Сарти

Vila Janis | Sarti - Leto 2024 - 10 nokjevanja

Vila Janis | Sarti - Leto 2024 - 10 nokjevanja

Вилата се наоѓа во новиот дел на Сарти, на околу 50 метри од плажата

Vila Akis | Sarti - Leto 2024 - 10 nokjevanja

Vila Akis | Sarti - Leto 2024 - 10 nokjevanja

Вилата се наоѓа во самиот центар на Сарти, на околу 50м од плажата

Vila Lemar | Sarti - Leto 2024 - 10 nokjevanja

Vila Lemar | Sarti - Leto 2024 - 10 nokjevanja

Се наоѓа на само 10 метри од плажата

Vila Litsa | Sarti - Leto 2024 - 10 nokjevanja

Vila Litsa | Sarti - Leto 2024 - 10 nokjevanja

Вила Litsa се наоѓа во стариот дел на Сарти, во близина на центарот на градот, на 150м оддалеченост од плажа.