ТА Атлантик Турс | Хотели и авионски билети - online резервации

Нова Година 2016/2017 во продажба...

Лето 2018 - Сопствен закуп (каталог) За нас Општи услови за патување
Јазик / Language: Македонски / English
FACEBOOK
1. Мај
KAtegorija
Првомајски празници на Халкидики - наем на студија и апартмани
Сподели со пријателите:
Испринтај: print

 

Првомајски празници на Халкидики - наем на студија и апартмани 

 

4 дена / 3 ноќевања во студија и апартмани

(28.04.2018-01.05.2018)

 

 

 

НЕОС МАРМАРАС - ВИЛА „MERSINIS”

 

Цена за 1/2+2 апартман   ........... 75 евра

Цена за 1/2+3 апартман   ........... 79 евра

 

ТОРОНИ - ВИЛА „BLUE SEA”

Цена за 1/3 студио   ................ 65 евра

Цена за 1/3+1 студио  ............. 69 евра

 

НЕА ПЛАГИА - ВИЛА „TALASSINOS”

Цена за 1/3 апартман   ................ 65 евра

Цена за 1/4 студио  ...................... 69 евра

Цена за 1/4 апартман  ................ 75 евра

 

Напомена: Цената е за наем на студио или апартман за 3 ноќевања и не вклучува превоз.

 

 

Информации, резервации и уплата:

ТА„Атлантик Турс“ Кавадарци

телефон/факс: 043/ 420 885 ; 412 885; 413 885

ТА „Атлантик Турс“ Скопје

телефон/факс: 02/ 3109 825 ; 3109  826

Резервирај
На вашата емаил адреса се испратени информации со понатамошни инструкции.

Доколку сакате да извршите резервација на овој аранжман пополнете ја следнава форма за да извршите online плаќање.
ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ УПЛАТА ВЕ МОЛИМЕ ЈАВЕТЕ СЕ ВО АГЕНЦИЈАТА НА ТЕЛ 043/ 420 885 ; 412 885; 413 885 ; 071 661 589 И ПРОВЕРЕТЕ ДАЛИ ИМА СЛОБОДНИ МЕСТА

Внесете ја сумата што сакате да ја уплатите во денари (само броеви)