ТА Атлантик Турс | Хотели и авионски билети - online резервации

Нова Година 2016/2017 во продажба...

Лето 2018 - Сопствен закуп (каталог) За нас Општи услови за патување
Јазик / Language: Македонски / English
FACEBOOK
ПРОМО ТЕРМИН: 28.05.2018 - 6 ноќи
KAtegorija
ПРОМО ТЕРМИН: 28.05.2018 - 6 ноќевања
Сподели со пријателите:
Испринтај: print

 

Почитувани, ценовниците се со пресметан попуст и се однесуваат за терминот 28.05.2018 - 6 ноќевања. Имајте во предвид дека цените и капацитетите во хотелите се променливи, а местата во авион се со ограничени капацитети. Хотелите кои се обележани со црвено означуваат дека повеќе нема слободни места за таа понуда. Пред да извршите резервација Ве молиме задолжително да се јавите во агенција !

 

ПАКЕТ ЦЕНИ ЗА 2 ЛИЦА:

(цените се последен пат ажурирани на 23.05.2018)

 

 

 

 

 

ПАКЕТ ЦЕНИ ЗА 2 ЛИЦА И 1 ДЕТЕ (ДО 12 ГОДИНИ):

 

 

 

 

ПАКЕТ ЦЕНИ ЗА 2 ЛИЦА И 2 ДЕЦА (ДО 12 ГОДИНИ):

 

 

 

Резервирај
На вашата емаил адреса се испратени информации со понатамошни инструкции.

Доколку сакате да извршите резервација на овој аранжман пополнете ја следнава форма за да извршите online плаќање.
ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ УПЛАТА ВЕ МОЛИМЕ ЈАВЕТЕ СЕ ВО АГЕНЦИЈАТА НА ТЕЛ 043/ 420 885 ; 412 885; 413 885 ; 071 661 589 И ПРОВЕРЕТЕ ДАЛИ ИМА СЛОБОДНИ МЕСТА

Внесете ја сумата што сакате да ја уплатите во денари (само броеви)