ТА Атлантик Турс | Хотели и авионски билети - online резервации

Нова Година 2016/2017 во продажба...

Лето 2018 - Сопствен закуп (каталог) За нас Општи услови за патување
Јазик / Language: Македонски / English
FACEBOOK
KAtegorija
Организиран превоз: Скопје - Бугарија - Лето 2017
Сподели со пријателите:
Испринтај: print

 

 

ПОВРАТЕН БИЛЕТ  = 2790 ден (45 €)
деца до 12 години = 1860 ден (30 €)

БИЛЕТ ВО ЕДЕН ПРАВЕЦ = 1860 ден (30 €)
деца до 12 год
ини = 1550 ден (25 €)

 

Резервирај
На вашата емаил адреса се испратени информации со понатамошни инструкции.

Доколку сакате да извршите резервација на овој аранжман пополнете ја следнава форма за да извршите online плаќање.
ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ УПЛАТА ВЕ МОЛИМЕ ЈАВЕТЕ СЕ ВО АГЕНЦИЈАТА НА ТЕЛ 043/ 420 885 ; 412 885; 413 885 ; 071 661 589 И ПРОВЕРЕТЕ ДАЛИ ИМА СЛОБОДНИ МЕСТА

Внесете ја сумата што сакате да ја уплатите во денари (само броеви)