ТА Атлантик Турс | Хотели и авионски билети - online резервации

Нова Година 2016/2017 во продажба...

Лето 2018 - Сопствен закуп (каталог) За нас Општи услови за патување
Јазик / Language: Македонски / English
FACEBOOK
Сопствен закуп - Лето 2018
KAtegorija
НАЕМ НА СТУДИЈА И АПАРТМАНИ ОД ДЕН
Сподели со пријателите:
Испринтај: print

 

ЛЕТО 2018-ГРЦИЈА

НАЕМ НА СТУДИЈА И АПАРТМАНИ ОД ДЕН

                    

Термин: (10.07.2018-19.07.2018)

(минимум 5 ноќевања престој)

 

КАЛАМИТСИ-ВИЛА PARADISE

Наем на 1/3 студио  ........ 60 евра од ден

 

НЕОС МАРМАРАС-ВИЛА MERSINIS

Наем на 1/2 +3 апартман  ........ 60 евра од ден

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Термин: (11.07.2018-21.07.2018)

(минимум 3 ноќевања престој)

 

ПАЉУРИ-ВИЛА CHROUSO PALACE

Наем на 1/3 апартман  ........ 60 евра од ден

Наем на 1/2+2 апартман  ........ 65 евра од ден

 

Резервирај
На вашата емаил адреса се испратени информации со понатамошни инструкции.

Доколку сакате да извршите резервација на овој аранжман пополнете ја следнава форма за да извршите online плаќање.
ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ УПЛАТА ВЕ МОЛИМЕ ЈАВЕТЕ СЕ ВО АГЕНЦИЈАТА НА ТЕЛ 043/ 420 885 ; 412 885; 413 885 ; 071 661 589 И ПРОВЕРЕТЕ ДАЛИ ИМА СЛОБОДНИ МЕСТА

Внесете ја сумата што сакате да ја уплатите во денари (само броеви)