ТА Атлантик Турс | Хотели и авионски билети - online резервации

Нова Година 2016/2017 во продажба...

Лето 2018 - Сопствен закуп (каталог) За нас Општи услови за патување
Јазик / Language: Македонски / English
FACEBOOK
Корисни информации
KAtegorija
Мапа на сајтот
Сподели со пријателите:
Испринтај: print

 

- За нас

- Општи услови за патување

- Општи услови за патување при резервација на Хотели преку ТА Атлантик Турс

 

 

ЛЕТО 2017:

К
асандра (прв крак) Халкидики:

 

Неа Флогита
   - Vila Bouzalis | Nea Flogita - Leto 2017 - Atlantik Turs

Неа Плагиа
   - Vila Talassinos | Nea Plagia - Leto 2017 - Atlantik Turs

- Калитеа
   - Vila Paradisos | Kalitea - Leto 2017 - Atlantik Turs

 

 

Ситонија (втор крак) Халкидики:

- Неос Мармарас:
   - Vila Mersinis | Neos Marmaras - Leto 2017 - Atlantik Turs
   - Vila Sole A Mare | Neos Marmaras - Лето 2017 - Atlantik Turs


- Торони:
   - Vila Blue Sea | Toroni - Leto 2017 - Atlantik Turs


- Каламитси:
   - Vila Paradise | Kalamitsi - Leto 2017 - Atlantik Turs

 

Атос (трет крак) Халкидики:

- Неа Рода:
   - Lazaridis Hotel | Luxury Studios & Apartments - Nea Roda - Leto 2017 - Atlantik Turs
   - Vila Anastasia | Nea Roda - Leto 2017 - Atlantik Turs
   - Vila Mariana | Nea Roda - Leto 2017 - Atlantik Turs

 

 


- Јерисос:
   - Vila Lena | Jerisos - Leto 2017 - Atlantik Turs


- Уранополис:
   - Vila Thanos | Uranopolis - Leto 2017 - Atlantik Turs

 

Залив Стримоникос:

- Ставрос:
   - Aparthotel Alexander Inn | Stavros - Leto 2017 - Atlantik Turs

 

- НОВА ГОДИНА 2016/2017

     - Дочек на Нова 2017 Година во Златибор
     - Дочек на Нова 2017 Година во Лутраки
     - Дочек на Нова 2017 Година во Hotel "Belvedere Holiday Club“ 4* - Bansko

 

- ЗИМА 2016/2017

     - Хотел "Belvedere Holiday Club" - Банско | Зима 2016/2017
     - Хотел "Regnum" - Банско | Зима 2016/2017

 

____________________________________

 

- КОРИСНИ ИНФОРМАЦИИ:

     - Што е здравствено патничко осигурување?

     - Која стока не се пријавува и не подлежи на плаќање увозни давачки?

     - Законски ограничувања при патување во Грција.

     - Законски ограничувања при патување во Турција.

     - Во кои земји можете да патувате без виза?

     - Постапка за издавање меѓународна возачка дозвола.

     - Издавање одобренија за патување во странство на малолетни лица.

 

 

____________________________________

 

 - Систем за хотелски пребарувања и online резервации на хотели (системот е автоматски и е во функција во секое време)

 

 

 

- Систем за пребарувања на авионски билети со опција да го купите билетот online секој работен ден до 18:00 часот

 

 

 

Резервирај
На вашата емаил адреса се испратени информации со понатамошни инструкции.

Доколку сакате да извршите резервација на овој аранжман пополнете ја следнава форма за да извршите online плаќање.
ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ УПЛАТА ВЕ МОЛИМЕ ЈАВЕТЕ СЕ ВО АГЕНЦИЈАТА НА ТЕЛ 043/ 420 885 ; 412 885; 413 885 ; 071 661 589 И ПРОВЕРЕТЕ ДАЛИ ИМА СЛОБОДНИ МЕСТА

Внесете ја сумата што сакате да ја уплатите во денари (само броеви)