ТА Атлантик Турс | Хотели и авионски билети - online резервации

Нова Година 2016/2017 во продажба...

Лето 2018 - Сопствен закуп (каталог) За нас Општи услови за патување
Јазик / Language: Македонски / English
FACEBOOK
Лето 2017
KAtegorija
Лето 2017 - Сопствен закуп (каталог)
Сподели со пријателите:
Испринтај: print

 

Почитувани,
 
Ве информираме дека новиот Каталог за Лето 2017 е отпечатен и можете да земете примерок од нашите агенции во Кавадарци и Скопје. Во меѓувреме истиот можете да го погледнете во електронска форма.
 
 
(кликнете на сликите за да ги зголемите)

 

leto-2017-katalog-1

 

leto-2017-katalog-2

 

leto-2017-katalog-3

 

leto-2017-katalog-4

 

leto-2017-katalog-5

 

leto-2017-katalog-6

 

leto-2017-katalog-7

 

leto-2017-katalog-8

 

leto-2017-katalog-9

 

leto-2017-katalog-10

 

leto-2017-katalog-11

 

leto-2017-katalog-12

 

leto-2017-katalog-13

 

leto-2017-katalog-14

 

leto-2017-katalog-15

 

leto-2017-katalog-16

 

Резервирај
На вашата емаил адреса се испратени информации со понатамошни инструкции.

Доколку сакате да извршите резервација на овој аранжман пополнете ја следнава форма за да извршите online плаќање.
ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ УПЛАТА ВЕ МОЛИМЕ ЈАВЕТЕ СЕ ВО АГЕНЦИЈАТА НА ТЕЛ 043/ 420 885 ; 412 885; 413 885 ; 071 661 589 И ПРОВЕРЕТЕ ДАЛИ ИМА СЛОБОДНИ МЕСТА

Внесете ја сумата што сакате да ја уплатите во денари (само броеви)