ТА Атлантик Турс | Хотели и авионски билети - online резервации

Нова Година 2016/2017 во продажба...

Лето 2019 - Сопствен закуп (каталог) За нас Општи услови за патување
Јазик / Language: Македонски / English
FACEBOOK
Турција - Чартер програма - Лето 2018
Како да побарате персонализиран ценовник - Турција - Лето 2018
Сподели со пријателите:
Испринтај: print

 

Почитувани, за да направиме ценовник според Вашите барања, Ве замолуваме да се придржувате кон следните чекори. Колку повеќе информации имаме, толку поконкретен ценовник и подобар избор на хотели можеме да Ви понудиме.

 


Испратете е-маил со наслов: "Ваше име и презиме - Турција 2018 - термин" на следната е-маил адреса: info-sk@atlantikturs.com

 

1. Изберете дестинација. Можете да изберете една, повеќе или сите (Кемер, Белек, Аланија, Сиде...)

 

2. Изберете термин. Термините можете да ги видите доколку пребарувате преку нашиот систем. Доколку за бараниот термин нема лет, ќе добиете ценовник за најблискиот термин.


3. За колку лица се работи? (се однесува на лица во една соба, доколку се работи за повеќе фамилии треба да нагласите колку членови е секоја фамилија и на која возраст се децата)

 

4. Колку ноќевања (6/9/13) ?

 

5. Други дополнителни информации се секогаш во прилог на барањето.

 

6. Име и телефонски број за контакт. 

 

 

Понудите ќе ги добиете во рок од 24 часа на Вашата е-маил адреса. 

Резервирај
На вашата емаил адреса се испратени информации со понатамошни инструкции.

Доколку сакате да извршите резервација на овој аранжман пополнете ја следнава форма за да извршите online плаќање.
ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ УПЛАТА ВЕ МОЛИМЕ ЈАВЕТЕ СЕ ВО АГЕНЦИЈАТА НА ТЕЛ 043/ 420 885 ; 412 885; 413 885 ; 071 661 589 И ПРОВЕРЕТЕ ДАЛИ ИМА СЛОБОДНИ МЕСТА

Внесете ја сумата што сакате да ја уплатите во денари (само броеви)