ТА Атлантик Турс | Хотели и авионски билети - online резервации

Нова Година 2016/2017 во продажба...

Лето 2018 - Сопствен закуп (каталог) За нас Општи услови за патување
Јазик / Language: Македонски / English
FACEBOOK
ТА Атлантик Турс
KAtegorija
Испрати разгледница - подари попуст !
Сподели со пријателите:
Испринтај: print

 

Летна акција на Атлантик Турс

 

*** Да ги вратиме разгледниците во живот ***

 

15 различни оригинални идејни решенија на боенки-разгледници, специјално дизајнирани за Атлантик Турс !

 

Повелете во двете агенции во Скопје и Кавадарци и со Вашиот ваучер за патување земете боенки !!!

 

Секој што ќе донесе комплетно обоена разгледница добиена по пошта добива 7% попуст на сите летни аранжмани на 10 ноќевања од понудата на Атлантик Турс ...

 

За забавно летување Ви треба добро друштво, позитивна мисла и дрвени боици, боенките ги добивате од Атлантик Турс

 

Испратете боенка, испратете љубов, испратете попуст  

 

 

Резервирај
На вашата емаил адреса се испратени информации со понатамошни инструкции.

Доколку сакате да извршите резервација на овој аранжман пополнете ја следнава форма за да извршите online плаќање.
ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ УПЛАТА ВЕ МОЛИМЕ ЈАВЕТЕ СЕ ВО АГЕНЦИЈАТА НА ТЕЛ 043/ 420 885 ; 412 885; 413 885 ; 071 661 589 И ПРОВЕРЕТЕ ДАЛИ ИМА СЛОБОДНИ МЕСТА

Внесете ја сумата што сакате да ја уплатите во денари (само броеви)