ТА Атлантик Турс | Хотели и авионски билети - online резервации

Нова Година 2016/2017 во продажба...

Лето 2018 - Сопствен закуп (каталог) За нас Општи услови за патување
Јазик / Language: Македонски / English
FACEBOOK
Корисни информации
KAtegorija
ХОТЕЛИ - ONLINE BOOKING
Сподели со пријателите:
Испринтај: print


 

Систем за пребарување и online резервации на хотели.

 

Системот содржи повеќе од 100.000 различни хотели и Ви овозможува сигурна, брза и дискретна наплата во било кое време од денот (24/7). Ваучерот го добивате автоматски на Вашата е-маил адреса само неколку минути откако ќе биде потврдено Вашето плаќање.

 

 

Систем за хотелски пребарувања и online резервации на хотели

Резервирај
На вашата емаил адреса се испратени информации со понатамошни инструкции.

Доколку сакате да извршите резервација на овој аранжман пополнете ја следнава форма за да извршите online плаќање.
ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ УПЛАТА ВЕ МОЛИМЕ ЈАВЕТЕ СЕ ВО АГЕНЦИЈАТА НА ТЕЛ 043/ 420 885 ; 412 885; 413 885 ; 071 661 589 И ПРОВЕРЕТЕ ДАЛИ ИМА СЛОБОДНИ МЕСТА

Внесете ја сумата што сакате да ја уплатите во денари (само броеви)