ТА Атлантик Турс | Хотели и авионски билети - online резервации

Нова Година 2016/2017 во продажба...

Лето 2018 - Сопствен закуп (каталог) За нас Општи услови за патување
Јазик / Language: Македонски / English
FACEBOOK
Д-Фестивал
KAtegorija
Д-Фестивал - Дојран: Организиран превоз
Сподели со пријателите:
Испринтај: print

 

ОРГАНИЗИРАН ПРЕВОЗ ЗА ЛЕТНИОТ МУЗИЧКИ ФЕСТИВАЛ ВО ДОЈРАН "Д ФЕСТИВАЛ"

 

Релација:

СКОПЈЕ - ВЕЛЕС – КАВАДАРЦИ – НЕГОТИНО – ДОЈРАН

 

 

Цена на повратен билет/еден правец:

 

Скопје – Д ФЕСТИВАЛ – Скопје = 700 ден / 400 ден

 

Велес – Д ФЕСТИВАЛ – Велес = 500 ден / 300 ден

 

Кавадарци – Д ФЕСТИВАЛ – Кавадарци = 400 ден / 250 ден

 

Неготино – Д ФЕСТИВАЛ – Неготино = 400 ден / 250 ден

 

 

 

Поаѓање од Скопје на 14.07.2017 (петок) во 09:00 часот пред ТА АТЛАНТИК ТУРС

 

Поаѓање од Велес на 14.07.2017 (петок) во 09:40 часот пред ТА МАРТИН ТРАВЕЛ.

 

Поаѓање од Кавадарци на 14.07.2017 (петок) во 10:30 часот на паркингот кај Гранична Полиција (нов центар)

 

Поаѓање од Неготино на 14.07.2017 во 10:45 часот пред Општинско Собрание.

 

 

Враќање од Дојран на 17.07.2017 (понеделник) во 05.00 часот наутро.

 

 

 

Резервирај
На вашата емаил адреса се испратени информации со понатамошни инструкции.

Доколку сакате да извршите резервација на овој аранжман пополнете ја следнава форма за да извршите online плаќање.
ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ УПЛАТА ВЕ МОЛИМЕ ЈАВЕТЕ СЕ ВО АГЕНЦИЈАТА НА ТЕЛ 043/ 420 885 ; 412 885; 413 885 ; 071 661 589 И ПРОВЕРЕТЕ ДАЛИ ИМА СЛОБОДНИ МЕСТА

Внесете ја сумата што сакате да ја уплатите во денари (само броеви)