ТА Атлантик Турс | Хотели и авионски билети - online резервации

Нова Година 2016/2017 во продажба...

Лето 2018 - Сопствен закуп (каталог) За нас Општи услови за патување
Јазик / Language: Македонски / English
FACEBOOK
Контакт
KAtegorija
Контакт | ТА Атлантик Турс - Кавадарци, Скопје
Сподели со пријателите:
Испринтај: print

 

 

Атлантик Турс - Кавадарци:


 

тел/факс: ++ 389 (0) 43 420 885
тел/факс: ++ 389 (0) 43 412 885
мобилен тел: +389 71 661 589


e-mail: info@atlantikturs.com

адреса: ул. Илинденска бб, Кавадарци

 

 

Атлантик Турс - Скопје:

 

 

тел/факс: 2 3109 825
тел/факс: 2 3109 826

 

e-mail: info-sk@atlantikturs.com

адреса: ул. Стале Попов 9, Скопје

Резервирај
На вашата емаил адреса се испратени информации со понатамошни инструкции.

Доколку сакате да извршите резервација на овој аранжман пополнете ја следнава форма за да извршите online плаќање.
ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ УПЛАТА ВЕ МОЛИМЕ ЈАВЕТЕ СЕ ВО АГЕНЦИЈАТА НА ТЕЛ 043/ 420 885 ; 412 885; 413 885 ; 071 661 589 И ПРОВЕРЕТЕ ДАЛИ ИМА СЛОБОДНИ МЕСТА

Внесете ја сумата што сакате да ја уплатите во денари (само броеви)