АКТУЕЛНО
Почитувани, годнава ја имаме најобемната понуда за сезоната Лето 2014 со сите поволности кои Ви ги нудиме за предвремена резервација и уплата на Вашиот аранжман.Ви нудиме избор од вили во сопствен закуп на Халкидики во туристичките места Калитеа,Неа Флогита и Неа Плагиа на првиот крак(Касандра) и во Неос Мармарас, Торони и во Каламитси на вториот крак(Ситонија).
СЕЗОНА

Дизајн и развој