ТА Атлантик Турс | Хотели и авионски билети - online резервации

Нова Година 2016/2017 во продажба...

Лето 2017 - Сопствен закуп (каталог) За нас Општи услови за патување
Јазик / Language: Македонски / English
FACEBOOK
АТЛАНТИК
KAtegorija
8 Март 2017 во продажба!!!
Сподели со пријателите:
Испринтај: print

 

Осмомартовски аранжмани во продажба:

 

- Лимитирани места за секоја програма 

- Гарантирани капацитети во хотелите

- Нумерирани седишта во автобусите

- Резервирајте го Вашето патување и празнувајте го заедно со нас

 

Наша обврска е да организираме незаборавна забава !

 

8 Март 2017 - Загреб

8 Март 2017 - Нови Сад

8 Март 2017 - Златибор

8 Март 2017 - Венеција

8 Март 2017 - Банско

Резервирај
На вашата емаил адреса се испратени информации со понатамошни инструкции.

Доколку сакате да извршите резервација на овој аранжман пополнете ја следнава форма за да извршите online плаќање.
ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ УПЛАТА ВЕ МОЛИМЕ ЈАВЕТЕ СЕ ВО АГЕНЦИЈАТА НА ТЕЛ 043/ 420 885 ; 412 885; 413 885 ; 071 661 589 И ПРОВЕРЕТЕ ДАЛИ ИМА СЛОБОДНИ МЕСТА

Внесете ја сумата што сакате да ја уплатите во денари (само броеви)