ТА Атлантик Турс | Хотели и авионски билети - online резервации

Нова Година 2016/2017 во продажба...

Лето 2017 - Сопствен закуп (каталог) За нас Општи услови за патување
Јазик / Language: Македонски / English
FACEBOOK
Хотели - Анталија
SEA PLANET RESORT & SPA HOTEL 5*

SEA PLANET RESORT & SPA HOTEL 5*

ALAN XAFIRA DELUXE RESORT 5*

ALAN XAFIRA DELUXE RESORT 5*

CONCORDIA CELES HOTEL 5*

CONCORDIA CELES HOTEL 5*

Се наоѓа во областа Okurcalar на 35 км од Аланија. Лежалките и чадорите бесплатни на хотелската плажа...

ROYAL TAJ MAHAL RESORT 5*

ROYAL TAJ MAHAL RESORT 5*

QUEENS PARK RESORT GOYNUK 5*

QUEENS PARK RESORT GOYNUK 5*

PAPILLON AYSCHA 5*

PAPILLON AYSCHA 5*

Sirius Deluxe 5*

Sirius Deluxe 5*

ORANGE COUNTY RESORT 5*

ORANGE COUNTY RESORT 5*

GALERI RESORT 5*

GALERI RESORT 5*

Распослан на 10.000 m2 во местото Okurcalar, на 33 км од центарот на Аланија. Има сопствена плажа...

Q PREMIUM RESORT 5*

Q PREMIUM RESORT 5*

Врвна услуга во ресортот кој се простира на површина од 14.000 m2. Има приватна плажа...

RUBI PLATINUM SPA RESORT & SUITES 5

RUBI PLATINUM SPA RESORT & SUITES 5

На само 22 км од Аланија...Хотелот кој ќе го засакате од првиот момент ... За оние кои знаат да го изберат најдоброто...

ALKOCLAR EXCLUSIVE 5*

ALKOCLAR EXCLUSIVE 5*

Ексклузивен хотел идеален за Вашиот меден месец...Најдобра локација во Кемер, на само неколку чекори од центарот ...

KILIKYA RESORT (CAMYUVA) 5*

KILIKYA RESORT (CAMYUVA) 5*

Се наоѓа во областа Camyuva, на 8 км од центарот на Кемер ...Има сопствена плажа...

RAYMAR HOTEL 5*

RAYMAR HOTEL 5*

Лоциран во Сиде-Manavgat регионот, на морскиот брег, со сопствена плажа...Ви нуди поинаков здив на свежиот воздух...

SEA WORLD RESORT & SPA HOTEL 5*

SEA WORLD RESORT & SPA HOTEL 5*

Ресортот се наоѓа во областа Kızılağac, на 70 км од аеродромот. Има сопствена плажа и базени со водени тобогани...