ТА Атлантик Турс | Хотели и авионски билети - online резервации

Нова Година 2016/2017 во продажба...

За нас Општи услови за патување
Јазик / Language: Македонски / English
FACEBOOK
ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ
Hotel Atrium 4* - Pefkohori

Hotel Atrium 4* - Pefkohori

Пефкохори (Халкидики - Прв Крак - Касандра)

Hotel Lesse 4* - Hanioti

Hotel Lesse 4* - Hanioti

Ханиоти (Халкидики: Прв Крак - Касандра)

Hotel Possidi Holidays 4* - Possidi

Hotel Possidi Holidays 4* - Possidi

Посиди (Халкидики - Прв Крак - Касандра)

Blue Dolphin Hotel 4* - Metamorfozis

Blue Dolphin Hotel 4* - Metamorfozis

Метаморфизис (Халкидики - Втор крак - Ситонија)

Hotel Simeon 3* - Metamorfozis

Hotel Simeon 3* - Metamorfozis

Метаморфозис (Халкидики - Втор крак - Ситонија)

Hotel Porto Carras Meliton 5* - Porto Carras

Hotel Porto Carras Meliton 5* - Porto Carras

Порто Карас (Халкидики - Втор крак - Ситонија)

Hotel Aithrion 4* - Kriopigi

Hotel Aithrion 4* - Kriopigi

Криопиги - (Халкидики - Прв крак - Касандра)

Kassandra Bay Hotel 3* - Kriopigi

Kassandra Bay Hotel 3* - Kriopigi

Криопиги (Халкидики - Прв крак - Касандра)

Bomo Bellagio Hotel 3* - Fourka

Bomo Bellagio Hotel 3* - Fourka

Фурка (Халкидики, Прв крак - Касандра)

Bomo Julia Hotel 3* - Fourka

Bomo Julia Hotel 3* - Fourka

Фурка (Халкидики - Прв крак - Касандра)

Miraggio Thermal Spa Resort 5* - Paliouri

Miraggio Thermal Spa Resort 5* - Paliouri

Паљури (Халкидики - Прв крак - Касандра)

Hotel Alexandros Palace 5* - Ouranopolis

Hotel Alexandros Palace 5* - Ouranopolis

Уранополис (Халкидики - Трет крак - Атос)

Akrathos Beach Hotel 4* - Ouranopolis

Akrathos Beach Hotel 4* - Ouranopolis

Уранополис (Халкидики - Трет крак - Атос)

Hotel Kassandra Mare 4* - Nea Potidea

Hotel Kassandra Mare 4* - Nea Potidea

Неа Потидеа (Халкидики - Прв крак - Касандра)

Hotel Bomo Athos Palace 4* - Kalitea

Hotel Bomo Athos Palace 4* - Kalitea

Калитеа (Халкидики - Прв крак - Касандра)

Lagomandra Beach & Spa 4* - Lagomandra

Lagomandra Beach & Spa 4* - Lagomandra

Лагомандра (Халкидики - втор крак - Ситонија)

Hotel Akti 4* - Ouranopolis - Leto 2020

Hotel Akti 4* - Ouranopolis - Leto 2020

Уранополис (Халкидики - Трет крак - Атос)

Bomo Aristoteles Holiday Resort & Spa 4* - Ouranopolis

Bomo Aristoteles Holiday Resort & Spa 4* - Ouranopolis

Уранополис (Халкидики - Трет крак - Атос)