ТА Атлантик Турс | Хотели и авионски билети - online резервации

Нова Година 2016/2017 во продажба...

За нас Општи услови за патување
Јазик / Language: Македонски / English
FACEBOOK
Банско
Hot Springs Medical & Spa 4* - Бања

Hot Springs Medical & Spa 4* - Бања

Нов четириѕвезден хотел што се наоѓа на 5 километри од Банско во селото Бања, надалеку познато по минералните термални извори.

Хотел Amira 5* -- Банско

Хотел Amira 5* -- Банско

10% попуст за резервации и уплати до 30.11.2017

Хотел Belvedere 4* - Банско

Хотел Belvedere 4* - Банско

-10% попуст за резервации и уплати до 30.11.2017

Хотел Perun Lodge 5* - Банско

Хотел Perun Lodge 5* - Банско

-10% за резервација и уплата до 30.11.2017

Хотел Premier Luxury 5* - Банско

Хотел Premier Luxury 5* - Банско

-10% за резервација и уплата до 30.11.2017 за период на престој од 07.01.-09.04.2018

Хотел St. Ivan Rilski 4* - Банско

Хотел St. Ivan Rilski 4* - Банско

Хотел

Хотел "Zara" 4* - Банско

-10% за резервација до 30.11.2017,за период на престој од 01.12.2017-05.04.2018 (целосна уплата до 02.12.2017)

Хотел Sunrise Park Complex 4 * - Банско

Хотел Sunrise Park Complex 4 * - Банско

Хотел Murite 4* - Банско

Хотел Murite 4* - Банско

10% попуст за резервација и уплата до 15.12.2017

Хотел

Хотел "Astera" 4* - Банско

-10% за резервација до 30.11.2017, за период на престој од 01.12.2017-27.12.2017 и од 04.01-15.04.2018

Хотел Regnum 5* - Банско

Хотел Regnum 5* - Банско

Понуди за Есен 2017 | Хотел Regnum 5* - Банско

Хотел

Хотел "Lucky" 5* - Банско

Хотел

Хотел "Kempinski" 5* - Банско

Хотел

Хотел "Casa Karina" 4* - Банско