ТА Атлантик Турс | Хотели и авионски билети - online резервации

Нова Година 2016/2017 во продажба...

За нас Општи услови за патување
Јазик / Language: Македонски / English
FACEBOOK
Турција - Чартер програма
Турција - Чартер програма - Лето 2024
Сподели со пријателите:
Испринтај: print

 

Цените во системот се со пресметан попуст. За да го искористите попустот треба да направите резервација со уплата во износ од 30%. Аранжманот треба да се доплати најдоцна 2 недели пред поаѓање.

  

Хотелите кои се објавени на нашиот веб сајт се препорачани од нашата агенција. Преку системот за пребарување можете да ги погледнете цените за сите хотели од понудата. Слободно можете да не` контактирате околу дополнителни информации за сите хотели од нашата понуда.

 

Термини на поаѓање/враќање:
(јули и август секој ден во неделата)

   

 

 

Резервирај
На вашата емаил адреса се испратени информации со понатамошни инструкции.

Доколку сакате да извршите резервација на овој аранжман пополнете ја следнава форма за да извршите online плаќање.
ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ УПЛАТА ВЕ МОЛИМЕ ЈАВЕТЕ СЕ ВО АГЕНЦИЈАТА НА ТЕЛ 043/ 420 885 ; 412 885; 413 885 ; 071 661 589 И ПРОВЕРЕТЕ ДАЛИ ИМА СЛОБОДНИ МЕСТА

Внесете ја сумата што сакате да ја уплатите во денари (само броеви)